Over de Hondsrug Forest Run

Ga jij op de eerste zondag van november 2021 genieten van de Drentse Emmerdennen? De Hondsrug Forest Run staat garant voor een geweldige wandel- en hardloopbeleving. Lopen langs natuurlijke bosriviertjes en over smalle bospaden op weg naar het Haantjeduin.

Het Haantjeduin is met zijn 26,5 m boven NAP de hoogste heuvel van de Hondsrug en daarmee ook van Drenthe. Naast de Hondsrug Forest Run organiseert Stichting MM4 ook de 4 Mijl van Emmen en de Ladies Night Run Emmen.

Hardlopen & wandelen

De Hondsrug Forest Run is een evenement die je als liefhebber niet mag missen! Deelnemers wandelen 5 km of lopen 5, 10 of 21,1 km hard door de Emmerdennen. Na je prestatie kun je verblijven in het hardloopdorp. Hier zijn diverse informatiestands en eettentjes te vinden waar je bijvoorbeeld kunt genieten van een heerlijke Drentse hap. Kortom een dag van sport, ontmoeten en beleven!

 

Snel hardlopen

De Hondsrug Forest Run heeft een snel parcours en is een lichte trailrun. In de Emmerdennen worden zandverstuivingen afgewisseld met bos en zacht glooiend heideveld met bosriviertjes en vennetjes. Tijdens de prestatieloop maken wij gebruik van Chronotrack. Chronotrack is een exclusief merk op het gebied van tijdregistratie, dat sinds jaar en dag gebruikt wordt bij onder andere de marathon van Parijs en New York. Deelnemers lopen met waterbestendige en lichtgewicht startnummers voorzien van de Chronotrack chip.

Ready for a different Run?
Inschrijving gesloten