Informatie

Deelnemersinformatie Hondsrug Forest Run 

-> Op de 1ste zondag van november 2024 is het weer zover, de Hondsrug Forest Run. We slaan nu een jaartje over, maar we hopen jullie in 2024 weer aan de start te zien! <-

De kleuren en de geuren in het bos zijn in november écht geweldig, voor elke wandelaar en hardloper een feest om door de Drentse Emmerdennen te lopen!

Uitslagenlink Hondsrug Forest Run 2021

Klik hier voor de uitslagenpagina. Hier vind je vanaf zondag 7 november jouw uitslag.

Voor en na jouw prestatie ben je van harte welkom in het hardloopdorp waar je bijvoorbeeld kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of cappucino of een heerlijk drankje en broodje worst!

In het hardloopdorp kun jij je na afloop van jouw prestatie nog heerlijk laten masseren door de mannen en vrouwen van EMFysio.

Afstanden

21,1 KM HARDLOPEN/WANDELEN

Deelnemers starten vanaf 10.00 uur tot en met 14.30 uur. Bij elk tijdsvak starten er tussen de 40 en de 50 deelnemers, hardlopers en wandelaars.

10 KM HARDLOPEN/WANDELEN

Deelnemers starten vanaf 10.00 uur tot en met 14.30 uur. Bij elk tijdsvak starten er tussen de 40 en de 50 deelnemers, hardlopers en wandelaars.

5 KM HARDLOPEN/WANDELEN

Deelnemers starten vanaf 10.00 uur tot en met 14.30 uur. Bij elk tijdsvak starten er tussen de 40 en de 50 deelnemers, hardlopers en wandelaars.

Parcours, start & finish en parkeergelegenheid

Startnummers, kleding en overige

Leeftijd deelnemers

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Ready for a different Run?
Jouw uitslag