Informatie

Hondsrug Forest Run Home Edition 2021 

De inschrijving start medio 2021.

Belangrijk! Meteen na jouw inschrijving ontvang jij per mail een bewijs van inschrijving. Helaas komt deze mail nog weleens terecht in de spam/ongewenste inbox, check dat dus even.

 

21,1 KM HARDLOPEN

TIJD: Start om 09:30 uur. Zorg dat je uiterlijk 09:15 uur aanwezig bent bij de start.

10 KM HARDLOPEN

TIJD: Start om 13:00 uur. Zorg dat je uiterlijk 12:45 uur aanwezig bent bij de start.

5 KM HARDLOPEN

TIJD: Start om 15:00 uur. Zorg dat je uiterlijk 14:45 uur aanwezig bent bij de start.

5 KM WANDELEN 

TIJD: Start om 15:15 uur, direct na de hardlopers. Zorg dat je uiterlijk 15:00 uur aanwezig bent.

Opsturen € 2,70

Ophalen van je startnummer kan alleen Intersport Emmen.

Let op! Ophalen op een ander moment is niet mogelijk.

 

Parcours, start en finish

Startnummers, kleding en overige

Wedstrijd

Parcours 5KM

Deelnemersinformatie

Op de eerste zondag van november van 2021 is het zover, de Hondsrug Forest Run. De kleuren en de geuren in het bos zijn in deze periode echt geweldig, voor elke wandelaar en hardloper een feest om doorheen te lopen.

Vóór en ná jouw prestatie ben je van harte welkom in het hardloopdorp waar je bijvoorbeeld kunt genieten van een heerlijk appelgebakje of een Drentse hap met daarbij een lekker herfst-bock-biertje.

In het hardloopdorp vind je verder diverse stands van onze hoofd- en topsponsors en een ruimte waar je je na afloop van jouw prestatie nog even heerlijk kunt laten masseren door de mannen en vrouwen van EMFysio.

Ruim voor de HFR ontvangt elke deelnemer per mail de informatie over onder andere het startnummer. Op onze website vind je onder andere informatie over de starttijden, maar ook informatie over de kleedruimte, het hardloopdorp, etc. Bij jouw inschrijving heb je aangegeven of jij jouw startnummer (tegen betaling) thuisgestuurd wilde krijgen of dat jij jouw startnummer bij Intersport Emmen ophaalt. Mocht jij ervoor gekozen hebben op jouw startnummer thuisgestuurd te krijgen, dan ontvang je deze ruim voor het evenement.

Culinair genieten voor deelnemer en bezoeker

In het ingerichte hardloopdorp kun je als deelnemer en toeschouwer genieten van bijvoorbeeld een lekkere Drentse hap met een drankje. Kortom een dag van sport, ontmoeten en beleven in een heerlijke ambiance.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Ready for a different Run?
Inschrijving gesloten