Informatie

Deelnemersinformatie Hondsrug Forest Run 2021

Op de zondag 7 november 2021 is het zover, de Hondsrug Forest Run. De kleuren en de geuren in het bos zijn in deze periode écht geweldig, voor elke wandelaar en hardloper een feest om door de Drentse Emmerdennen te lopen!

Uitslagenlink Hondsrug Forest Run 2021

Klik hier voor de uitslagenpagina. Hier vind je vanaf zondag 7 november jouw uitslag.

——————————————————————————————————————

Corona-maatregelen; het advies naar aanleiding van de corona persconferentie van 2 november is dat we onder andere meer aandacht moeten hebben voor de basisregels. Deze informatie hebben wij een op een van de site www.rijksoverheid.nl gehaald. Laten we samen proberen om tijdens de Hondsrug Forest Run deze basisregels zoveel mogelijk na te leven. Wij zijn ervan overtuigd dat ons dat samen met jou als deelnemer gaat lukken!

‘Allereerst is het van groot belang dat iedereen de basisregels blijft volgen, of je nu wel of niet gevaccineerd bent. Hoe beter we dit met elkaar doen, hoe minder het virus zich kan verspreiden en hoe minder beperkende maatregelen er nodig zullen zijn. De basisregels helpen aantoonbaar om besmetting te voorkomen.

Onder de basisregels wordt verstaan:

——————————————————————————————————————–

Voor en na jouw prestatie ben je van harte welkom in het hardloopdorp waar je bijvoorbeeld kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of cappucino of jouw bestelde drankje en broodje worst!

In het hardloopdorp kun jij je na afloop van jouw prestatie nog heerlijk laten masseren door de mannen en vrouwen van EMFysio.

(De inschrijving is gesloten ná maandag 11 oktober.) Op zondag 7 november staan er, verdeeld over verschillende tijdsvakken, 500 deelnemers aan de start. Het tijdstip waarop jij start vind jij op jouw startnummer.

Afstanden

21,1 KM HARDLOPEN/WANDELEN

Deelnemers starten vanaf 10.00 uur tot en met 14.30 uur. Bij elk tijdsvak starten er tussen de 40 en de 50 deelnemers, hardlopers en wandelaars.

10 KM HARDLOPEN/WANDELEN

Deelnemers starten vanaf 10.00 uur tot en met 14.30 uur. Bij elk tijdsvak starten er tussen de 40 en de 50 deelnemers, hardlopers en wandelaars.

5 KM HARDLOPEN/WANDELEN

Deelnemers starten vanaf 10.00 uur tot en met 14.30 uur. Bij elk tijdsvak starten er tussen de 40 en de 50 deelnemers, hardlopers en wandelaars.

Parcours, start & finish en parkeergelegenheid

Startnummers, kleding en overige

Leeftijd deelnemers

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Ready for a different Run?
Jouw uitslag