Informatie

De eerste zondag van november aan de Oude Roswinkelerweg 112 te Emmen:

10 KM HARDLOPEN

TIJD: 11:00 uur

5 KM HARDLOPEN

TIJD: 13.15 uur

5 KM WANDELEN

TIJD: 13.15 uur

CANICROSS 10 KM

TIJD: 15:00 uur

LET OP: Inschrijving vanaf 12 mei 2019

HARDLOPEN, WANDELEN EN CANICROSS

Optioneel GO WILD PAKKET MET O.A:

Opsturen € 2,70

Ophalen van je startnummer kan alleen op zaterdag 2 november bij Intersport Emmen.

 

Parcours, start en finish

Startnummers, kleding en overige

Wedstrijd

Parcours 5KM

Deelnemersinformatie

Op de eerste zondag van november is het zover, de Hondsrug Forest Run. De kleuren en de geuren in het bos zijn in deze periode echt geweldig, voor elke wandelaar en hardloper een feest om doorheen te lopen.

Vóór en ná jouw prestatie ben je van harte welkom in het hardloopdorp waar je bijvoorbeeld kunt genieten van een heerlijke Drentse hap met daarbij een lekker herfst-bock-biertje.

In het hardloopdorp vind je verder diverse stands van onze hoofd- en topsponsors, maar ook een informatiestand van Staatsbosbeheer en een ruimte waar je je na afloop van jouw prestatie nog even heerlijk kunt laten masseren door de mannen en vrouwen van EMFysio.

Ruim voor 3 november ontvangt elke deelnemer per mail de benodigde deelnemersinformatie. Hierin vind je onder andere informatie over de verschillende starttijden voor de 5 en de 10 km, maar ook informatie over de kleedruimte, het hardloopdorp, etc. Ook vind je hierin informatie over jouw startnummer. Bij jouw inschrijving heb je aangegeven of jij jouw startnummer (tegen betaling) thuisgestuurd wilde krijgen of dat jij jouw startnummer op 2 november bij Intersport Emmen ophaalt. Mocht jij ervoor gekozen hebben op jouw startnummer thuisgestuurd te krijgen, dan ontvang je deze ruim voor het evenement.

Culinair genieten voor deelnemer en bezoeker

In het ingerichte hardloopdorp kun je als deelnemer en toeschouwer genieten van bijvoorbeeld een lekkere Drentse hap met een drankje. Kortom een dag van sport, ontmoeten en beleven in een heerlijke ambiance.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Ready for a different Run?
INSCHRIJVEN