Hondsrug Forest Run

Ga jij op zondag 5 november 2017 genieten van de Drentse natuur? De Hondsrug Forest Run staat garant voor een geweldige hardloopbeleving. Lopen langs natuurlijke bosrivieren en over smalle bospaden op weg naar het Haantjeduin. 

Het Haantjeduin is met zijn 26,5 m boven NAP de hoogste heuvel van de Hondsrug en daarmee ook van Drenthe. Naast de Hondsrug Forest Run organiseert stichting MM4 ook de 4 Mijl van Emmen.

Stichting MM44 Mijl van EmmenFilmHardlopen in het bos

5 & 10 kilometer

De Hondsrug Forest Run is een evenement die je als hardloper niet mag missen. Deelnemers lopen 5 of 10 kilometer door de bossen van Emmen. Na je prestatie kun je verblijven in het hardloopdorp. In het hardloopdorp zijn diverse informatiestands en eettentjes waar je kan genieten van een Drentse hap. Kortom een dag van sport, ontmoeten en beleven.

Hondsrug Forest Run barbecue

Snel hardlopen

De Hondsrug Forest Run heeft een snel parcours en is een zeer lichte trailrun. In de Emmerdennen worden zandverstuivingen afgewisseld met bos en zacht glooiend heideveld met bosrivier en vennetjes. Tijdens de prestatieloop maken wij gebruik van Chronotrack. Chronotrack is een exclusief merk op het gebied van tijdregistratie, dat sinds jaar en dag gebruikt wordt bij de marathon van Parijs en New York. Deelnemers lopen met waterbestendige en lichtgewicht startnummers voorzien van chip.

Hondsrug Forest Run
Ready for a different Run?
Inschrijven