Informatie

Datum

05-11-2017

Tijd 5 Kilometer

vanaf 11.00 uur

Tijd 10 Kilometer

vanaf 13.00 uur

Locatie

Oude Roswinkelerweg in Emmen

Inschrijven

tot 1 oktober 2017

Inschrijfgeld € 9,50 voor 5 kilometer en € 12,50 voor 10 kilometer

Hier krijg je het volgende voor

Optioneel

Hardlopen in het bos

Parcours, start en finish

Hardloopevenement eten

Startnummers, kleding en overige

Wedstrijd

MM4 trainingsschema (5-10 K)

Download het trainingsschema voor de Hondsrug Forest Run. De link opent een pdf in een nieuw venster.

Parcours 5KM

Deelnemersinformatie

Op zondag 5 november is het zover, de 1ste editie van de Hondsrug Forest Run. Super gaaf dat jij erbij bent! Het beloofd een hele mooie dag te worden. De kleuren en de geuren in het bos zijn in deze periode echt geweldig, en voor elke hardloper een feest om doorheen te rennen.

Vóór en ná jouw hardloopprestatie ben je van harte welkom in het hardloopdorp waar je bijvoorbeeld kunt genieten van een heerlijke Drentse hap met daarbij een lekker herfst-bock-biertje. Kijk hieronder in het menu van onze cateraar Striethouldt wat zij nog meer te bieden hebben om culinair te kunnen geniet in de Drentse Emmerdennen.

In het hardloopdorp vind je verder diverse stands van onze hoofd- en topsponsors, maar ook een informatiestand van Staatsbosbeheer en een ruimte waar je je na afloop van jouw hardloopprestatie nog even heerlijk kunt laten masseren door de mannen en vrouwen van EMFysio.

Voordat het zover is, kun je op zaterdag 14 oktober om 13.00 uur nog deelnemen aan de testrun. We verzamelen om 13.00 uur voor de kantine van VV Drenthina waarna we samen naar het parcours wandelen. We lopen (hardlopen) vervolgens met één of meerdere groepen het parcours.

Ruim voor 5 november ontvangt elke deelnemer per mail de benodigde deelnemersinformatie. Hierin vind je onder andere informatie over de verschillende starttijden voor de 5 en de 10 km., maar ook informatie over de kleedruimte, het hardloopdorp, etc. Ook vind je hierin informatie over jouw startnummer. Bij jouw inschrijving heb je aangegeven of jij jouw startnummer (tegen betaling) thuisgestuurd wilde krijgen of dat jij jouw startnummer op de dag van de run komt ophalen. Mocht jij ervoor gekozen hebben op jouw startnummer thuisgestuurd te krijgen, dan ontvang je deze ruim voor het evenement.

Culinair genieten voor deelnemer en bezoeker

In het ingerichte hardloopdorp kun je als deelnemer en toeschouwer genieten van bijvoorbeeld een lekkere Drentse hap (verse bruine bonen met spek en garnituur) met een heerlijk speciaal herfstbock biertje of een lekkere warme kop chocolademelk met een plak krentewegge. Kortom een dag van sport, ontmoeten en beleven in een heerlijke ambiance.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Ready for a different Run?
Inschrijven