Informatie

Zondag 4 november 2018 aan de Oude Roswinkelerweg 112 te Emmen:

5 KM HARDLOPEN

TIJD: 13:15 uur.

Inschrijven

10 KM HARDLOPEN

TIJD: 14.15 uur.

Inschrijven

5 KM WANDELEN

TIJD: 11.15 uur.
INCLUSIEF: Drentse lekkernijen, koffie en thee

Inschrijven

LET OP: Inschrijving gesloten!

HARDLOPEN

Wandelen

Optioneel Multimedia € 4,95

Opsturen € 2,70

Ophalen van je startnummer kan alleen op zaterdag 3 november bij Intersport Emmen.

Officieel HFR hardloop shirt € 17,50

Let op: het shirt wordt niet opgestuurd! Af te halen op zaterdag 3 november bij Intersport Emmen of nadat jij bent gefinisht.

ALL IN 5 km € 27,50 l 10 km € 29,50

Hardlopen in het bos

Parcours, start en finish

Hardloopevenement eten

Startnummers, kleding en overige

Wedstrijd

MM4 trainingsschema (5-10 km)

Download het trainingsschema voor de Hondsrug Forest Run. De link opent een pdf in een nieuw venster.

Parcours 5KM

Deelnemersinformatie

Op zondag 4 november is het zover, de 2e editie van de Hondsrug Forest Run. Super gaaf dat jij erbij bent! Het beloofd een hele mooie dag te worden. De kleuren en de geuren in het bos zijn in deze periode echt geweldig, voor elke wandelaar en hardloper een feest om doorheen te lopen.

Vóór en ná jouw prestatie ben je van harte welkom in het hardloopdorp waar je bijvoorbeeld kunt genieten van een heerlijke Drentse hap met daarbij een lekker herfst-bock-biertje. 

In het hardloopdorp vind je verder diverse stands van onze hoofd- en topsponsors, maar ook een informatiestand van Staatsbosbeheer en een ruimte waar je je na afloop van jouw prestatie nog even heerlijk kunt laten masseren door de mannen en vrouwen van EMFysio.

Ruim voor 4 november ontvangt elke deelnemer per mail de benodigde deelnemersinformatie. Hierin vind je onder andere informatie over de verschillende starttijden voor de 5 en de 10 km, maar ook informatie over de kleedruimte, het hardloopdorp, etc. Ook vind je hierin informatie over jouw startnummer. Bij jouw inschrijving heb je aangegeven of jij jouw startnummer (tegen betaling) thuisgestuurd wilde krijgen of dat jij jouw startnummer op 3 november bij Intersport Emmen ophaalt. Mocht jij ervoor gekozen hebben op jouw startnummer thuisgestuurd te krijgen, dan ontvang je deze ruim voor het evenement.

Culinair genieten voor deelnemer en bezoeker

In het ingerichte hardloopdorp kun je als deelnemer en toeschouwer genieten van bijvoorbeeld een lekkere Drentse hap met een heerlijk speciaal herfstbock biertje of een lekkere warme kop chocolademelk met een plak krentenwegge. Kortom een dag van sport, ontmoeten en beleven in een heerlijke ambiance.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Ready for a different Run?
Uitslagen